TMA EN WETENSCHAP

Op de TMA Portal kan doorlopend wetenschappelijk onderzoek worden gedaan door onderzoekers van bedrijven en universiteiten. De wetenschappelijke module wordt op aanvraag geïmplementeerd en is kosteloos toe te passen binnen elke implementatie van de TMA Portal.

De TMA Portal biedt u de mogelijkheid grote hoeveelheden betrouwbare gegevens te verzamelen voor uw eigen doelgroep. Vervolgens kunt u zelf de resultaten van uw TMA Analyses normeren aan de resultaten van uw eigen onderzoeksdata. Eventueel kunt u dit normeringonderzoek uitbesteden aan de onderzoekspsychologen van EhrmVision.

Voorwaarde is wel dat er zonder vooroverleg geen commerciële doelstelling aan uw onderzoek verbonden is, dat het onderwerp en de terugkoppeling van het onderzoek relevant zijn voor uw organisatie of de TMA Portal en dat er een interessante en toepasbare normering overblijft.

EhrmVision bewaakt de validiteit van de analyses door alleen gebruik te maken van in de wetenschap bekende theorieën die nauwkeurig verwoord en gedocumenteerd zijn. Psychometrische betrouwbaarheid en validiteit wordt hierbij zelfs strenger nagestreefd dan normaal. Uitgangspunt is om de aansluiting van de kandidaat-rapportages op de meetpretentie helder, passend en sluitend te houden.

Alle TMA instrumenten worden regelmatig opnieuw genormeerd ten behoeve van de NL beroepsbevolking. Hierbij worden representatieve groepen gebruikt.

Beroep Locatie  

 

Marto Boes - Kadaster

'TMA slaat de spijker behoorlijk goed op de kop'

SORAYA LA ROSE - OXXIO

"Meer waardevolle gesprekken en de diepte in met de TMA-rapportage"

Anneke Eurelings - Gemeente Amsterdam

Gesprekken met kandidaten waren ‘pareltjes’

TMAMethode Organizational goals are achieved faster when employees work from their natural drives and talents. This leads to b… https://t.co/9KywTDGDO8
TMAMethode Hartelijke uitnodiging TMA Event 6 december:  Talent herkennen en ontwikkelen met TMA - https://t.co/HfbQmnJkJw
TMAMethode Hartelijke uitnodiging TMA Event 6 december:  Talent herkennen en ontwikkelen met TMA - https://t.co/WSC8h8EVdq

CONTACT DETAILS

TMA Methode
De Pyth
Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht 
+ 31 30 267 0 444
030 2670444
Email:info@tmamethod.com
www.tmamethod.com

https://www.facebook.com/tmamethode
TMA Events: http://tinyurl.com/ht69zow
TMA Academy: www.tmamethod-academy.com/

Route

Scroll to Top
1000 tekens over
feedback